Cruisereiziger
BestemmingenStormen

Cycloon Pam zorgt voor cruiseschip omleidingen

Carnival LegendCycloon Pam heeft gezorgd voor een drietal cruiseschip omleidingen in de Stille Oceaan bij eilandenarchipel Vanuatu. Het MS Oosterdam en de Carnival Legend hebben de afgelopen dagen de eilandengroep vermeden. Cycloon Pam heeft veel verwoest.

Ook P&O Cruises Aurora besloot niet te stoppen in de hoofdstad Apia van Samoa. Het cruiseschip vaart momenteel een 25-daagse Francisco. De stop op Pago Pago, de hoofdstad van Amerikaans-Samoa, een dag later gaat wel door.

Carnival Australia (waaronder alle drie de schepen vallen) heeft toegezegd 150.000 Australische Dollar te doneren aan Vanuatu.Zij werken daarbij samen met Save the Children Australia die een team in Vanuatu hebben. De Carnival Legend bezoekt het grootste eiland in de Vanuatu eilandengroep en neemt vers water mee en reddingsgoederen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger