Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Aanslag in Tunis op Bardomuseum: MSC Splendida in haven

Met betrekking tot de gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden in Tunis, in het bijzonder bij het Bardomuseum, bevestigt MSC Cruises het volgende:

• Eén van onze schepen, de MSC Splendida, ligt momenteel aangemeerd in de haven van La

MSC Splendida
MSC Splendida

Goulette, Tunis

• Op moment van deze gebeurtenissen waren een aantal gasten van de MSC Splendida op excursie aan wal, waaronder bij het Bardomuseum.

• Alle excursiebussen van MSC Cruises zijn op moment van de gebeurtenissen onmiddellijk teruggekeerd naar de haven. Alle andere excursies en activiteiten aan wal zijn onmiddellijk stopgezet.

MSC Cruises is in nauw contact met de relevante nationale en internationale overheden, lokale overheden, de kapitein, alsmede met de havenautoriteiten om voortdurend toezicht te houden op de situatie. Verdere updates zullen volgen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “Aanslag in Tunis op Bardomuseum: MSC Splendida in haven

 • 18 maart 2015 om 21:22
  Permalink

  Volgens Marinetraffic ligt de Costa Fascinosa ook in La Goulette en had om 19.00 uur moeten vertrekken.
  De Msc Splendida had als vertrektijd 16.00 uur.
  http://www.marinetraffic.com/

 • 19 maart 2015 om 13:38
  Permalink

  Dit kon je aan zien komen! Als ervaren cruise-reizigers hadden wij al besloten om in ieder geval niet meer te boeken voor reizen die naar moslimlanden gaan. Jammer voor die landen, maar veel te gevaarlijk. Denk dat de rederijen nu ook wel inzien dat reizen naar die landen een te groot risico gaat vormen.
  Helaas heeft dat te late inzicht nu wel geleid tot veel onschuldige doden en gewonden onder nietsvermoedende vakantiegangers die het slachtoffer zijn geworden van een politieke strijd in een zeer gevaarlijke regio.

 • 20 maart 2015 om 12:54
  Permalink

  ik wil reageren wat de reiziger schrijft over risico gebieden van moslim landen,dat is zo maar zelfs in geen moslim landen kan het gevaarlijk zijn tegenwoordig. als je bedenkt waar er in europa overal al aanslagen zijn geweest,als men van de overheden daar geen kordate oplossing voor vind zal het volgens mij steeds erger woeden,onze politiekers zijn te softie geworden.

Reacties zijn gesloten.