Verklaring Costa Cruises

Costa Cruises maakte op Facebook (Duitstalig en Italiaans) bekend dat de Costa Fascinosa met 3161 gasten in de haven van Tunis lag op moment van de aanslag bij het Bardomuseum. Alle excursies zijn direct terug gekomen naar het schip. De rederij houdt nauw contact met alle autoriteiten.

Het geplande vertrek zou om acht uur zijn, maar is uitgesteld. Costa heeft managementmedewerkers van het hoofdkantoor en het Care Team naar het schip gestuurd.

Update 23:50 & 03:00 uur:

Costa meldt dat in de avond 13 passagiers niet terug gekeerd zijn naar het schip. Costa Cruises zet zich volledig in om een ieder bij te staan en leeft ten zeerste mee. Het schip is om 01:55 vertrokken.

Het Care Team is in Tunis gebleven om hulp te verlenen.

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.