Cruisereiziger
BestemmingenOngeval

Verklaring Costa Cruises

Costa Cruises maakte op Facebook (Duitstalig en Italiaans) bekend dat de Costa Fascinosa met 3161 gasten in de haven van Tunis lag op moment van de aanslag bij het Bardomuseum. Alle excursies zijn direct terug gekomen naar het schip. De rederij houdt nauw contact met alle autoriteiten.

Het geplande vertrek zou om acht uur zijn, maar is uitgesteld. Costa heeft managementmedewerkers van het hoofdkantoor en het Care Team naar het schip gestuurd.

Update 23:50 & 03:00 uur:

Costa meldt dat in de avond 13 passagiers niet terug gekeerd zijn naar het schip. Costa Cruises zet zich volledig in om een ieder bij te staan en leeft ten zeerste mee. Het schip is om 01:55 vertrokken.

Het Care Team is in Tunis gebleven om hulp te verlenen.

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)