Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Nieuw cruiseschip Viking Star opgeleverd aan Viking Ocean Cruises

Viking Star
Viking Star

Op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera is zaterdag de eerste van in totaal 3 nieuwe cruiseschepen van Viking Ocean Cruises opgeleverd. De Viking Star is 47.800 brutoton, is uitgerust met 465 hutten en biedt plaats aan 930 passagiers. Dat zal ook gelden voor haar toekomstige zusterschepen, Viking Sea en Viking Sky. De Viking Star is ontworpen door interieurbureau SMC Design (Londen) en studio Rottet (Los Angeles). De formele plechtigheid rond de overhandiging werd bijgewoond door de president van Viking Ocean Cruises, Torstein Hagen, en CEO van Fincantieri, Giuseppe Bono.

Zie Cruiserecensies.nl voor meer informatie en foto’s over de Viking Star.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger