Seven Seas Explorer maakt eind 2016 haar debuut in Noord-Amerika

Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises
Seven Seas Explorer @ Regent Seven Seas Cruises

Na haar inaugurele seizoen in de Middellandse Zee zal het nieuwe cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises, Seven Seas Explorer, in november 2016 vanuit Civitavecchia de trans-Atlantisch oversteek maken naar de Verenigde Staten. Op 2 december 2016 arriveert ”s werelds meest luxueuze schip’ in haar nieuwe thuishaven Miami. Daarvandaan zal het 750 passagiers tellende schip met alleen maar suites met balkons twee cruises naar de Caribbean maken. Het betreft een 15-daagse cruise (o.a. naar Aruba en Bonaire) vanaf 4 december 2016 gevolgd door een 11-daagse cruise vanaf 18 december 2016. Aansluitend, rond Oud en Nieuw staat een 17-daagse cruise van Miami naar Los Angeles gepland via het Panamakanaal met tussenstops in de Caribbean en Midden-Amerika.

Zie de website van Regent Seven Seas voor een exact overzicht van de routes en de prijzen van de cruises van Seven Seas Explorer in Noord-Amerika.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.