Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Diamond Princess van Princess Cruises ook in 2016 naar Japan

Diamond Princess
Japans bad op Diamond Princess

Voor het vierde seizoen op rij vaart de Diamond Princess van Princess Cruises in 2016 rondom Japan. De cruises, variërend van 5 tot 21 dagen, starten vanuit Tokyo en Kobe van waaruit een rondje Japan wordt gemaakt. Daarbij doet de Diamond Princess twee nieuwe bestemmingen aan op  het eiland Kyushu. Ook worden Korea, Taiwan en Rusland bezocht. De routes zijn zo gepland dat passagiers op sommige plekken kunnen genieten van culturele festivals en bijzondere evenementen. Er is de mogelijkheid om het bijzondere Toyohashi Fire Festival in Nagoya en het Kagoshima Summer Night Fireworks – met een actieve vulkaan als achtergrond – te bezoeken. Princess Cruises heeft tevens nieuwe landpakketten samengesteld om meer te ontdekken in Kyoto en Tokyo.

“Japan is doordrenkt van tradities en kennis, met oude vindplekken, heilige tempels en natuurwonders over het gehele land. De ideale manier om dit fascinerende land te verkennen is via de zee en Princess biedt talloze mogelijkheden om de vele juwelen te ontdekken”. zegt Jan Swartz, directeur van Princess Cruises.

Het cruiseschip Diamond Princess werd bij een renovatie voorzien van talloze extra’s gericht op de Japanse reiziger. Het schip bevat een traditioneel Japans bad, een Kai Sushi restaurant, noodles in het buffetrestaurant, Japanse gerechten en Japans entertainment zoals origami workshops.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger