Cruisereiziger
BestemmingenExcursies

Celebrity Cruises introduceert nieuw excursieprogramma

shorex_PRCelebrity Cruises heeft donderdag haar nieuwe excursieprogramma geïntroduceerd. Gasten kunnen een bestemming ontdekken door middel van activiteiten die naadloos aansluiten bij hun interesses. Hiervoor zijn in samenwerking met diverse lokale experts 70 nieuwe excursies samengesteld die zijn ingedeeld in vier categorieen.

‘Uniquely Celebrity’ biedt exclusieve, luxe avonturen in verre bestemmingen die alleen beschikbaar zijn bij Celebrity Cruises bijvoorbeeld een Ferrari evenement in Cannes. ‘Culture and Locale’ brengt reizigers culturele ervaringen uit het hart van de bestemming bijvoorbeeld een live concert in de 14e eeuwse, geheime Basilica del Pi in Barcelona. Bij ‘Lifestyle and Wellness’ kunnen passagiers hun eigen tempo bepalen bijvoorbeeld bij een mooie, begeleide natuurwandeling in Melbourne. Ten slotte zorgt ‘Family’ voor avonturen voor het gehele gezin waarbij de geschiedenis en cultuur van een bestemming worden ontdekt bijvoorbeeld een kasteel- en schatavontuur in Kopenhagen.

Om het nieuwe excursieprogramma te vieren kunnen gasten voor een korte periode profiteren van kortingen en speciale voordelen als ze voor aanvang van hun cruise excursiepakketten boeken op geselecteerde cruises in Europa in 2015. Voor meer informatie kan je o.a. terecht op de website van Celebrity Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!