Azipod problemen voor Norwegian Star

norwegian star
Norwegian Cruise Line heeft de cruise van 12 april 2015 van de Norwegian Star geannuleerd. Technische problemen aan de Azipod propellers zorgen ervoor dat het schip de Panamacruise niet kan maken. De Norwegian Star zou aanstaande zondag vanuit Los Angeles vertrekken voor een vijftiendaagse cruise met als eindbestemming Miami (Florida) op 27 april. Vervolgens maakt het schip een transatlantische oversteek richting Europa en Amsterdam (9 mei 2015). Aanstaand zomerseizoen vaart het schip routes in de Oostzee. Volgens een verklaring van de cruisemaatschappij is het schip weer op volle sterkte op 26 april in Miami zodat de cruise van 27 april zonder technische problemen doorgang vindt.

Cruisepassagiers ontvangen hun volledige cruisesom terug en ontvangen daar bovenop 50% van dat bedrag extra voor een volgende cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.