Cruisereiziger
ContractNieuwe cruiseschepen

Anthem of the Seas overgedragen aan Royal Caribbean

Foto @Royal Caribbean
Foto @Royal Caribbean

Vrijdag heeft de Duitse Meyer Werft in Bremerhaven het nieuwe cruiseschip Anthem of the Seas overgedragen aan de rederij Royal Caribbean International. Dit gebeurde vijf dagen voor de oorspronkelijk geplande datum. Bij de officiele ceremonie van het tweede schip in de Quantum-klasse waren Richard D. Fain, voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises Ltd, en Bernard Meyer, Managing Partner bij Meyer Werft, aanwezig. Met de oplevering komt er een einde aan de bouw die begin augustus 2013 startte met het snijden van het eerste stuk staal.

Naar verwachting vaart de Anthem of the Seas op maandag 13 of dinsdag 14 april naar haar voorlopige thuishaven Southampton. Tot oktober van dit jaar zal het cruises gaan maken in de Middellandse Zee en naar de Canarische Eilanden. Op 20 april 2015 wordt het schip met een capaciteit van 4.180 gasten in de Engelse haven gedoopt door de 27-jarige Britse reisagente Emma Wilby. Het cruiseschip (167.800 brutoton) krijgt in november 2015 Cape Liberty, New York als thuisbasis. Daarvandaan gaat het varen naar de Caribbean, Canada en New England.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!