Star Clippers nodigt gastsprekers uit voor zomerseizoen

023 Star Clipper Hydra copyright Cruisereiziger.nl
Star Clipper op Hydra – Copyright Cruisereiziger.nl

Zeilschip cruise rederij Star Clippers nodigt voor drie van haar cruises oud-kapitein Klaus Muller uit. Hij is een van de meest geliefde kapiteins die de Star Clipper schepen over de gehele wereld heeft gevaren. Muller geeft een aantal lezingen op drie afvaarten over onder andere tall ships, navigatie, de zeilgeschiedenis, Vikingen, golven en tsunami’s. Cruises waar hij aanwezig is, zijn drie afvaarten vanuit Palma (Mallorca) op de Star Flyer op 11, 18 en 25 juli 2015. Deze cruises worden bij Star Clippers aangeboden vanaf 1755 euro voor 8 dagen. Andere themacruises die Star Clippers aanbiedt dit jaar zijn:

  • Lezingen door Columbus-deskundige Dr Walter ‘Joe’ Shaw op de cruise van Star Flyer op 17 oktober van Malaga naar Bridgetown.
  • Zeven yoga themacruises door deskundige yoga leraren met dagelijks twee Engelstalige yoga- en meditatielessen op het buitendek in de morgen en in de avond. Royal Clipper 16 & 23 mei 2015 vanuit Rome, Star Clipper 30 mei & 6 juni vanuit Athene, Star Clipper 31 oktober 2015 (transatlantisch), Star Flyer 1 & 8 augustus 2015 vanuit Palma
  • Twee archeologie themacruises begeleid door Renata Scheiper over het oude Griekenland en de archeologie van de Middellandse Zee op Star Clipper, met vertrekken op 15 en 22 augustus 2015.

Deze cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.