Star Clippers nodigt gastsprekers uit voor zomerseizoen

023 Star Clipper Hydra copyright Cruisereiziger.nl
Star Clipper op Hydra – Copyright Cruisereiziger.nl

Zeilschip cruise rederij Star Clippers nodigt voor drie van haar cruises oud-kapitein Klaus Muller uit. Hij is een van de meest geliefde kapiteins die de Star Clipper schepen over de gehele wereld heeft gevaren. Muller geeft een aantal lezingen op drie afvaarten over onder andere tall ships, navigatie, de zeilgeschiedenis, Vikingen, golven en tsunami’s. Cruises waar hij aanwezig is, zijn drie afvaarten vanuit Palma (Mallorca) op de Star Flyer op 11, 18 en 25 juli 2015. Deze cruises worden bij Star Clippers aangeboden vanaf 1755 euro voor 8 dagen. Andere themacruises die Star Clippers aanbiedt dit jaar zijn:

  • Lezingen door Columbus-deskundige Dr Walter ‘Joe’ Shaw op de cruise van Star Flyer op 17 oktober van Malaga naar Bridgetown.
  • Zeven yoga themacruises door deskundige yoga leraren met dagelijks twee Engelstalige yoga- en meditatielessen op het buitendek in de morgen en in de avond. Royal Clipper 16 & 23 mei 2015 vanuit Rome, Star Clipper 30 mei & 6 juni vanuit Athene, Star Clipper 31 oktober 2015 (transatlantisch), Star Flyer 1 & 8 augustus 2015 vanuit Palma
  • Twee archeologie themacruises begeleid door Renata Scheiper over het oude Griekenland en de archeologie van de Middellandse Zee op Star Clipper, met vertrekken op 15 en 22 augustus 2015.

Deze cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)