Doe mee aan de cruise – afstudeer enquête over Curacao

nhtvBij Cruisereiziger ontvingen we onderstaande vraag van student Anne Dickson om 400 mensen te vinden voor een (Engelstalige) enquête over cruisen. Doe ook mee en laat weten wat je belangrijk vindt bij het cruisen en waarom je Curaçao zou willen bezoeken met een cruise! Alvast bedankt namens Anne.

“Mijn naam is Anne Dickson en ik ben 4e jaars student aan de Universiteit NHTV in Breda. Ik volg daar de opleiding International Tourism & Travel Management. In het kader van mijn afstuderen aan de opleiding Tourism & Travel Management doe ik onderzoek naar de reismotivaties van mensen die geïnteresseerd zijn in cruisen of al een keer op cruise zijn geweest. Met als focus de bestemming Curaçao. 
 
Voor mijn eind scriptie heb ik nog ruim 400 enquêtes nodig van mensen die hun motivaties en gedachtes willen delen met mij. Door op onderstaande link te klikken komt u bij de vragenlijst terecht. De enquête is in het Engels en bestaat uit 14 vragen dat 4-5 minuten duurt. De gegevens uit de enquête zullen anoniem blijven. 
 
De link naar de enquête: 
https://nhtv.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_3CaEHl5eFAGDOux

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)