Anthem of the Seas gedoopt in Southampton

De Anthem of the Seas is maandagavond gedoopt in het theater van het schip door doopmoeder Emma Wilby uit Sunderland. Zij was de gelukkige winnaar van een talentenjacht onder Britse reisagenten. De doopmoeder voltooide de doop en zong voor meer dan 1300 genodigden een speciaal dooplied. Richard Fain (Royal Caribbean Ltd.), Michael Bayley (Royal Caribbean Int.) en kapitein Claus Andersen verwelkomden de doopmoeder. De ceremonie werd opgeluisterd door een jongenskoor uit Wales en een Schotse doedelzakband. Uiteraard werd een champagnefles kapot geslagen die vanaf de North Star naar beneden kwam en kon het publiek in het theater via een videoscherm dit meevolgen.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.