Anthem of the Seas gedoopt in Southampton

De Anthem of the Seas is maandagavond gedoopt in het theater van het schip door doopmoeder Emma Wilby uit Sunderland. Zij was de gelukkige winnaar van een talentenjacht onder Britse reisagenten. De doopmoeder voltooide de doop en zong voor meer dan 1300 genodigden een speciaal dooplied. Richard Fain (Royal Caribbean Ltd.), Michael Bayley (Royal Caribbean Int.) en kapitein Claus Andersen verwelkomden de doopmoeder. De ceremonie werd opgeluisterd door een jongenskoor uit Wales en een Schotse doedelzakband. Uiteraard werd een champagnefles kapot geslagen die vanaf de North Star naar beneden kwam en kon het publiek in het theater via een videoscherm dit meevolgen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)