Disney Dream krijgt Star Wars speelruimte in 2015

disney dream2De Disney Dream ontvangt in oktober in navolging van de Disney Magic, een renovatie. Het cruiseschip is een van de twee grootste schepen in de vloot van de Disney Cruise Line en kwam in 2011 in de vaart. Het meeest opvallende worden twee nieuwe interactieve speelruimtes waarvan eentje gewijd wordt aan Star Wars en eentje aan Disney Infinity. Het schip zal van 4 tot en met 24 oktober 2015 de renovatie ondergaan in Freeport op de Bahama’s.

De Star Wars speelruimte voegt men toe aan de Disney’s Oceaneer Club (voor kinderen van 3-12 jaar). Kinderen boarden een ruimteschip, die ze kunnen besturen en bovendien kunnen ze lekker knutselen, spelletjes spelen en de nieuwe serie Star Wars Rebels bekijken. Bovendien kunnen ze deelnemen aan de Jedi Training Academy en leren vechten met een lichtsabel.

De Disney Infinity Toy speelruimte borduurt verder op het populaire spel dat thuis op bijvoorbeeld de Wii of Xbox gespeeld kan worden. Op de Disney Dream kunnen kinderen extra virtuele figuren verdienen die alleen op het schip te winnen zijn.

Daarnaast opent de ijswinkel Vanellope’s Sweets & Treats op dek 11 van de Disney Dream. Snoep en ijs zijn verkrijgbaar bij deze shop nabij de zwembaden. De nieuwe Bibbidi Bobbidi Boutique op dek 5 zorgt voor magische verkleedpartijen waar meisjes prinsessen worden en jongens stoere ridders. Tijdens de piratendag wordt iedereen daar piraat. Volwassenen kunnen gaan genieten op dek 13 van een eigen zwembad met een nieuwe waterval. Een aantal ligbedden zijn voorzien van overkapping voor schaduw.

De eerste cruise na de renovatie is een vijfdaagse cruise die start op 26 oktober van Port Canaveral naar de Bahama’s en Disney’s privé eiland Castaway Cay. in 2016 vaart het schip vier en vijfdaagse cruises vanuit Port Canaveral naar de Bahama’s.

Cruises van Disney Cruise Line zijn vanaf ongeveer €490 onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)