Costa Cruises in 2016 met 4 cruiseschepen in China

The magic moment of Costa Serena maiden call (1)Het cruiseschip Costa Serena heeft woensdag haar ‘maiden call’ gemaakt in haar nieuwe thuishaven Shanghai. Het schip van Costa Cruises zal, net als de Costa Atlantica en Costa Victoria, het gehele jaar door cruises gaan maken vanaf de Shanghai Wusongkou International Cruise Terminal. Door de komst van de Costa Serena (3.700 passagiers) stijgt de capaciteit in de regio met 74%. Vertegenwoordigers van de lokale overheid, handelspartners, media en de doopmoeder van de Costa Serena, actrice Gao Yuanyuan, verwelkomden ‘het schip van de Goden’ bij de feestelijke binnenkomst.

In april 2016 zal ook een vierde cruiseschip van de Italiaanse rederij haar opwachting maken in China. De Costa Fortuna zal de capaciteit in Azie verder verhogen met 38%. Het schip zal eerst dit jaar van juni tot en met augustus cruises maken vanuit Amsterdam naar de Noorse fjorden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.