Vernieuwde Mayflower Cruise Terminal in Southampton heropend

50073_Mayflower_Terminal_Building_Proposed_Model_cvessen rvt_2014-Aug-29   _miniZaterdag heeft in de haven van Southampton de heropening plaatsgevonden van e e n van de 3 cruiseterminals.  De afgelopen maanden onderging de Mayflower Cruise Terminal een uitgebreide renovatie die in totaal 6 miljoen pond kostte. De verbouwing betrof o.a. het check-in gedeelte, de baggageruimtes en de beveiligingsfaciliteiten. Daarnaast is een nieuwe comfortabele wachtruimte geopend en een lift geplaatst die een capaciteit heeft van 46 mensen. De verwachting is dat door de aanpassingen de komende twee jaar 25% meer passagiers van cruiseschepen van Carnival Corporation kunnen worden ontvangen. Het cruiseschip Ventura van P&O Cruises luisterde de festiviteiten bij.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.