Cruiseschip Magellan in droogdok in Amsterdam

Afgelopen donderdag arriveerde het cruiseschip Magellan van Cruise & Maritime Voyages in het droogdok van Damen Shiprepair in Amsterdam voor een reguliere dokbeurt. De Magellan (46.052 brutoton), voorheen bekend als Grand Holiday van Iberocruceros, heeft een capaciteit van 1.250 passagiers. Het fungeert sinds medio maart 2015 als ‘adult only’ (vanaf 16 jaar) schip voor de Britse rederij naast de Marco Polo (800 passagiers), Astor (600 passagiers) en Azores (550 passagiers. Begin juni 2015 keert de Magellan weer terug in de vaart met een 4-daagse cruise vanuit thuishaven London Tilbury met stops in Amsterdam (5 juni) en Antwerpen (6 juni).

Zie onderstaande video, gefilmd door een quadcopter op zondag 12 april bij vertrek uit Dundee, voor een impressie van de Magellan.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.