Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

Europa 2 terug in de vaart na succesvolle eerste dokbeurt

Het luxe cruiseschip Europa 2 van Hapag-Lloyd Cruises heeft van 11 tot en met 24 april 2015 haar eerste reguliere dokbeurt ondergaan op de scheepswerf van Blohm + Voss in Hamburg. Daarbij werd niet alleen technisch onderhoud verricht, maar werden ook verbeteringen doorgevoerd aan de inrichting. De populairste bar aan boord, Sansibar, werd in een volledig nieuw ‘beach’ jasje gestoken en ook de Sushi restaurant Sakura kreeg een totale make-over in Japanse sferen. Daarnaast werden de 8 familie apartementen op het schip onder handen genomen, zodat ze nog kind-vriendelijker zijn. Meer dan 600 werklieden van 80 internationale bedrijven werkten in twee weken tijd aan ongeveer 600 verbeterpunten. Vrijdag vertrok een opgefriste Europa 2 weer uit het dok voor een 8-daagse cruise van en naar Hamburg met stops in Rouen, Antwerpen, Gent en Amsterdam.

Zie onderstaande video over de dokbeurt van de Europa 2:

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!