Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Olielek Majesty of the Seas zorgt voor annulering cruise

Majesty of the seasHet oudste cruiseschip van Royal Caribbean Int, de Majesty of the Seas, moet onverwacht het droogdok in vanwege een olielek. Het schip zou vandaag vertrekken voor een nieuwe cruise vanuit Miami. Deze cruise is geannuleerd. In plaats daarvan vaart het cruiseschip naar Freeport, Bahama’s, waar de reparaties plaats vinden. De geannuleerde cruise is een vijfdaagse cruise van Miami naar Nassau (Bahama’s), Coco Cay en Key West (Florida).

Passagiers van de geannuleerde cruise krijgen hun volledige cruise som terug. Het is onduidelijk hoe lang de reparaties duren en of de volgende geplande cruise wel doorgang vindt. De eerstvolgende cruise zou een vierdaagse cruise zijn ook vanaf Miami richting CocoCay en Nassau.

Royal Caribbean Cruises Ltd. heeft plannen bevestigd dat in 2016 het cruiseschip naar zusterrederij Pullmantur verhuist. De laatste, driedaagse, cruise van de Majesty of the Seas voor Royal Caribbean vindt plaats op 29 april 2016.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger