Olielek Majesty of the Seas zorgt voor annulering cruise

Majesty of the seasHet oudste cruiseschip van Royal Caribbean Int, de Majesty of the Seas, moet onverwacht het droogdok in vanwege een olielek. Het schip zou vandaag vertrekken voor een nieuwe cruise vanuit Miami. Deze cruise is geannuleerd. In plaats daarvan vaart het cruiseschip naar Freeport, Bahama’s, waar de reparaties plaats vinden. De geannuleerde cruise is een vijfdaagse cruise van Miami naar Nassau (Bahama’s), Coco Cay en Key West (Florida).

Passagiers van de geannuleerde cruise krijgen hun volledige cruise som terug. Het is onduidelijk hoe lang de reparaties duren en of de volgende geplande cruise wel doorgang vindt. De eerstvolgende cruise zou een vierdaagse cruise zijn ook vanaf Miami richting CocoCay en Nassau.

Royal Caribbean Cruises Ltd. heeft plannen bevestigd dat in 2016 het cruiseschip naar zusterrederij Pullmantur verhuist. De laatste, driedaagse, cruise van de Majesty of the Seas voor Royal Caribbean vindt plaats op 29 april 2016.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.