Cruisereiziger
Overig cruisenieuwsReisbureau

CruiseCompare Nederland lanceert uniek reisconcept voor cruisevakanties

Logo CruiseCompareCruise expert en blogger Daphne Broens start met CruiseCompare Nederland, een platform dat de beste cruise aanbiedingen vergelijkt en combineert met persoonlijk cruise advies op maat. CruiseCompare.nl is ontstaan vanuit een passie voor cruises en cruisen en gelooft dat een cruise voor veel mensen bereikbaar en betaalbaar kan zijn.

Het aantal Nederlandse toeristen die op cruisevakantie gaan neemt jaarlijks toe. Toch is het cruisen onder Nederlanders nog relatief onbekend. De verschillen tussen rederijen, schepen en vaarroutes zijn groot en er valt ontzettend veel te kiezen. Omdat deze overvloed aan keuzes niet transparant en overzichtelijk is betalen consumenten tot wel honderden euro’s meer voor hetzelfde of een vergelijkbaar product. CruiseCompare brengt hier verandering in door de consument een persoonlijk cruise advies op maat aan te bieden, volledig afgestemd op de wensen van de klant. De consument bespaart door een slimme prijsvergelijking en boekt vervolgens zelf zijn reis bij een aanbieder naar keuze.

Daphne Broens, eigenaar CruiseCompare Nederland: “Uniek aan het concept is dat we het beste van 2 werelden bij elkaar brengen: de consument wil graag kunnen kiezen uit een groot aanbod aan cruises tegen de laagste prijzen, hiervoor is het internet een ideaal medium. Anderzijds merk ik door de reacties via mijn blog dat er een grote behoefte is aan gespecialiseerde informatie en persoonlijk advies, offline en online. Wij voorzien hierin met CruiseCompare.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger