Holland America Line en Princess Cruises dit jaar niet meer naar Tunesie

MS Zuiderdam
MS Zuiderdam

Ook Holland America Line en Princess Cruises hebben volgens CruiseCritic besloten om de rest van het jaar met haar cruiseschepen geen bezoek meer te brengen aan La Goulette in Tunesie. Eerder werden al alle stops tot en met eind mei aan het Afrikaanse land geannuleerd. Dit naar aanleiding van de terreuraanslag medio maart in het Bardo Nationaal Musuem in Tunis, waarbij passagiers van cruiseschepen van MSC Cruises en Costa Cruises om het leven kwamen. Het MS Zuiderdam zal in plaats van La Goulette Olbia in Sardinie (Italie) aandoen. De Emerald Princess wijkt uit naar Valletta (Malta) en Salerno (Italie).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.