Cruisereiziger
Bestemmingen

Grootste cruiseschip van Norwegian Cruise Line Norwegian Epic keert terug in Barcelona

Het grootste cruiseschip uit de vloot van Norwegian Cruise Line, Norwegian Epic, arriveerde donderdag in Barcelona voor de start van een nieuw cruiseseizoen van 8-daagse cruises in de Middellandse Zee tot 22 november 2015.  Speciaal voor de cruises vanuit haar nieuwe thuishaven is het entertainment aan boord van de Norwegian Epic voor de rest van het jaar vernieuwd. Twee nieuwe Broadway shows staan daarbij centraal: Burn the Floor en Priscilla, Queen of the Desert – The Musical’. Burn is the Floor brengt de passie van het ballroom dancing naar zee met een nieuwe show genaamd ‘Ballroom Blitz’ die is afgestemd op Europese gasten. Priscilla, Queen of the Desert – The Musical’ is een komedie waarin 3 vrienden op pad gaan met een oude bus op zoek naar liefde en vriendschap. Diverse danshits passeren daarbij de revue. Deze show maakt haar debuut tijdens de cruise van 18 oktober 2015. Dan zal ook The Cavern Club, een nieuwe Britpop muziekbeleving, haar deuren openen. Het legendarische podium in Liverpool, waar The Beatles furore maakte, komt daarbij tot leven op de Norwegian Epic. Elke avond kan er worden genoten van de beste songs van The Beatles en andere internationale muzikanten.

Routes

Tussen 3 mei en 22 november 2015 vaart de Norwegian Epic 8-daagse cruises vanuit Barcelona of Civitavecchia (Rome) in het Westelijke gedeelte van de Middellandse Zee met stops in Napels, Livorno, Cannes en Palma de Mallorca. Tijdens haar winterseizoen van 29 november 2015 en april 2016 maakt het diverse 11-daagse cruises naar Marokko, de Canarische Eilanden, Madeira en Malaga en 11, 12- of 13-daagse cruises naar het Westelijk gedeelte van de Middellandse Zee met stops in Sardinië, Sicilië en Mallorca.  In aanvulling hierop staan nog twee cruises van en naar Southampton in 2015 gepland. Het is de eerste keer dat de Norwegian Epic terugkeert in Engeland na haar inauguratie in juni 2010. Op 20 september 2015 vertrekt het schip voor een 7-daagse cruise vanuit Barcelona naar Southampton (26 september 2015) met stops in Cartagena, Malaga en Lissabon. Na een 22-daagse droogdok in Frankrijk vertrekt de Norwegian Epic op 18 oktober 2015 voor een 8-daagse cruise van Southampton naar Barcelona met stops in Vigo, Lissabon, Malaga en Cartagena.

Deze cruises zijn onder andere boekbaar vanaf €369 bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)