National Geographic Explorer op bezoek in Harlingen en Texel

National Geographic ExplorerVrijdag 1 mei arriveert net als vorig jaar rond 12:00 uur het kleine expeditieschip National Geographic Explorer in Harlingen. Het schip is in Hamburg gestart en bezoekt na Harlingen vervolgens Texel (zaterdag), Amsterdam (zondag), Gent, Antwerpen, Oostende en tot slot Londen.

De Waddenvereniging stapt buitengaats aan boord om de gasten tijdens de ‘sail-in’ vanaf de Noordzee tot de haven van Harlingen voor te lichten over ‘Wadden Sea World Heritage’.

Harlingen heeft een aantal speciale evenementen op het programma voor de 148 gasten. Volgens Harlingenboeit.nl zullen een aantal restaurants de gasten ontvangen met een hapje en een drankje. Ze kunnen deelnemen aan verschillende excursies zoals een stadswandeling en de zilvertentoonstelling in het Hannemahuis. Het schip blijft tot 23:00 uur aan de kade en daarvoor is speciaal een extra koopavond georganiseerd.

Het schip is te volgen op http://www.webcam-harlingen.nl/

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “National Geographic Explorer op bezoek in Harlingen en Texel

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.