Star Breeze en Star Legend bij vloot Windstar

Windstar Cruises heeft op 15 april de Seabourn Spirit overhandigd gekregen van rederij Seabourn. Het kleine cruiseschip wordt momenteel getransformeerd naar de Star Breeze in Genua. Daarnaast wordt ook de Seabourn Legend in mei gerenoveerd en omgedoopt tot Star Legend.

Beide schepen krijgen een 17 miljoen dollar kostende transformatie in 3 weken. De twee jachten krijgen beide omgevormde Lounges waarbij elke ruimte wordt gerenoveerd naar de casual elegante stijl van Windstar. De Observation lounges worden de Yacht Club. Het hoofdrestaurant zal AmphorA Restaurant gaan heten met Venetiaans Murano glas accenten. Op het achterdek zal de Veranda gecreëerd worden. ‘s Avonds kan daar in de Candles Grill romantisch gedineerd worden.  Tot slot worden alles suites geupdate.

De 4-daagse inaugurele cruise van de Star Breeze start op 6 mei vanuit Nice en gaat  naar Monte Carlo, Portefino, Portoferraio en eindigt in Civitavecchia. De 6-daagse inaugurele cruise van de Star Legend begint op 25 mei met vertrek uit Civitavecchia en bezoeken aan Portoferraio, Portofino, Monte Carlo, Sanary-sur-Mer, Sète en eindbestemming Barcelona.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)