Cruisereiziger
Telecommunicatie

MSC Cruises lanceert baanbrekende Samsung virtuele cruise ervaring op expo 2015

VR1MSC Cruises en Samsung hebben een innovatieve tool ontwikkeld die volledig meeslepende virtual reality tours van de schepen van MSC Cruises creëert. Na de lancering op Expo 2015, die op vrijdag 1 mei plaatsvindt, zal MSC Cruises de nieuwe, innovatieve technologie beschikbaar stellen voor Europese top reisbureaupartners als een krachtig hulpmiddel, zodat klanten virtueel worden meegenomen op het moment van verkoop.

Op basis van de Samsung’s Gear VR koptelefoons en een speciaal gebouwde software applicatie. Het project is een voorbeeld van MSC Cruises’ consistente dubbele focus op technologische innovatie en partnerschappen met eersteklas merken.

Tijdens deze ervaring kunnen gebruikers door zes kerngebieden van het schip “lopen” met inbegrip van hutten, zwembaden en restaurants. Ze kunnen zelfs plaats nemen in het theater van het schip en kijken naar een van de vele spectaculaire shows. Daarnaast brengt de 360° zintuiglijke technologie de gebruiker in aanraking met de verrukkelijke aroma’s die de atmosfeer van een MSC Cruises restaurant vullen, zoals vers fruit, rozemarijn en basilicum, vers gebakken brood of chocolade.

Deze ambitieuze stap voorwaarts zal voor de miljoenen verwachte bezoekers op Expo 2015 worden tentoongesteld. Expo 2015 vindt plaats tussen 1 mei en 31 oktober 2015 in Milaan.

De MSC Cruises’ stand, gelegen op H24 – Stand 139 – op de Expo 2015 zal voorzien zijn van een reeks van virtuele ervaringen met de Samsung Gear VR, aangedreven door Oculus, en de software en hardware die speciaal is ontwikkeld door de AxedGroup. De applicatie die de virtuele tour door het schip mogelijk maakt dompelt de kijker onder in een oogverblindende, realistische ervaring.

Andere ervaringen die nog in ontwikkeling zijn, omvatten virtuele tours van de schepen van MSC Cruises die nog gebouwd worden. Dit betreffen de MSC Meraviglia en de MSC Seaside. In 2017 zal het schip in de vaart worden genomen en zal deze drie thuishavens hebben: Genua, Marseille en Barcelona. De MSC Seaside zal het gehele jaar door van Miami naar het Caribisch gebied varen vanaf de winter in 2017 en is een paradijs voor iedere zonaanbidder.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger