Cruisereiziger
BinnenhutBuitenhutOntspanningRenovatieSpecialiteitenrestaurantSport

Explorer of the Seas terug in vloot na droogdok

virtual balcony inside binnen
Voorbeeld van een virtueel balkon in een binnenhut bij Royal Caribbean

De Explorer of the Seas is na een droogdok bezoek van 6 weken weer terug in de vloot van Royal Caribbean. Het schip werd in Cadiz, Spanje, onder handen genomen. Zo zijn liefst 86 nieuwe hutten toegevoegd waardoor de passagierscapaciteit van 3114 wordt verhoogd naar 3228. Daarnaast werden in 80 binnenhutten virtuele balkons (schermen) geplaatst zodat ook binnenhutten een uitzicht op zee hebben. De buitenhutten werden met 24 stuks uitgebreid. Alle hutten kregen bovendien nieuwe flat screen televisies.

Van drie nieuwe restaurants kan voortaan op de Explorer genoten worden: de Chops Grille, Giovanni’s Table en Izumi. Royal Caribbean heeft daarvoor afscheid moeten nemen van restaurant Portofino. Het hoofdrestaurant heeft bovendien een opknapbeurt ontvangen.

Het zwembaddek werd ook verfrist en voorzien van een nieuw buiten filmscherm. De alom populaire surf simulator Flowrider kreeg ook een plekje. De Explorer of the Seas vaart dit seizoen vanuit haar thuishaven Southampton naar onder andere de Canarische Eilanden, Middellandse Zee, Noord-Europa en Noorwegen. Daarna cruist het schip naar Australië voor het volgende seizoen.

Cruises zijn boekbaar vanaf €650 vanuit Southampton bij onder andere:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)