Cruisereiziger

Windstar Cruises

WINDSTAR logoWindstar Cruises heeft twee soorten schepen: drie zeilschepen en 3 kleinere intieme cruiseschepen. De drie zeilschepen kunnen elk 148 of 310 gasten meenemen. De kleinere, de Wind Spirit en de Wind Star hebben elk vier masten. Zij zijn de kleinste schepen. Het vlaggenschip de Wind Surf heeft plek voor 310 gasten. De schepen zijn in 2012 allen gerenoveerd en in het nieuw gestoken. De sfeer is luxe maar wel informeel. Gala-avonden zijn er niet. Op de Wind Spirit en de Wind Star zijn buitenhutten met flatscreen tv, dvd speler en een dock voor een Ipod. Beide schepen hebben een casino, bibliotheek, zwembad en een hot tub.

De drie kleinere cruiseschepen zijn de Star Pride, Star Legend en Star Breeze. Met slechts plek voor 212 gasten. Deze schepen beschikken over 1 hoofdrestaurant en een buffetrestaurant met een mooi buitendek. Er is een uitgebreide bibliotheek en internetruimte. De spa heeft een sauna, stoomruimte en fitnesszaal. Drie bubbelbaden en een zwembad zorgen voor verkoeling.

Dineren gebeurt in 1 open zitting, waarbij ook het dineren onder de sterren aan te raden is. Een buffetrestaurant is ook beschikbaar. Bij Windstar Cruises zijn alle softdrinks inclusief. Hieronder vallen alle soorten water, softdrinks (cola, sinas etc), verse sapjes, melk, thee en luxe koffies zoals cappuccino, espresso.

Sport speelt een grote rol op de schepen met veel watersport vanaf het uitklapbare marina. Watersporten als kayakken, waterskiën en surfen kunnen vanaf het speciale watersport platform uitgeoefend worden.

De vloot bestaat uit:

 

Cruises zijn boekbaar bij:

Yacht Cruise Company

 

De laatste nieuwtjes over Windstar Cruises

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *