Video: Sfeerbeelden Fincantieri van bouw MS Koningsdam

In minder dan 11 maanden, 31 maart 2016, staat de oplevering gepland van het MS Koningsdam, het nieuwe cruiseschip van Holland America Line. Tot die tijd wordt er op de scheepswerf Marghera van Fincantieri nabij Venetië nog druk gewerkt aan het eerste schip (2.650 passagiers) uit de Pinnacle Klasse, die eind februari van dit jaar te water werd gelaten. Fincantieri publiceerde recent onderstaande video met prachtige sfeerbeelden op muziek van de bouw van het MS Koningsdam (99.000 brutoton) tot op heden.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!