In toekomst ook glijbanen op Allure en Oasis of the Seas

oa3_announcement_slideDe twee grootste cruiseschepen ter wereld, Allure of the Seas en Oasis of the Seas, zullen in de nabije toekomst uitgerust gaan worden met glijbanen. Dat heeft Michael Bayley, CEO van Royal Caribbean, in Fort Lauderdale tijdens een cruiseconferentie laten weten. Ze volgen daarmee hun nieuwe toekomstige zusterschepen in de Oasis-klasse, de Harmony of the Seas (oplevering 2016) en een qua naam nog onbekend vierde schip (oplevering 2018). Zij krijgen de eerste glijbanen in de vloot van Royal Caribbean. In de ‘Pool and Sports Zone’ komen per schip 3 glijbanen, die drie dekken hoog zijn. De Amerikaanse rederij sluit ook niet uit dat ook de schepen in de Quantum-klasse later glijbanen zullen gaan bevatten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​