Cruisereiziger
BouwContract

Royal Caribbean plaatst order voor vierde cruiseschip in Quantum-klasse

Uitdokken AnthemRoyal Caribbean Cruises heeft donderdag bekendgemaakt dat het tot een akkoord is gekomen met het Duitse Meyer Werft voor de bouw van een vierde cruiseschip in de Quantum-klasse. Oplevering van het schip staat gepland in 2019. De order is nog wel afhankelijk van de voltooing van de gebruikelijke voorwaarden waaronder financiering. ‘De aankondiging is een weerspiegeling van het succes van de eerste twee Quantum-klasse schepen (Quantum of the Seas en Anthem of the Seas). We hebben zeer positieve reacties gehad van onze eerste gasten en reisagenten. We zijn dan ook blij dat we in samenwerking met Meyer Werft weer een nieuw revolutionair schip kunnen opleveren’, aldus Richard D. Fain, voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises. Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International: ‘Het vierde Quantum-klasse schip wordt een pionier in ‘smart-ship’ design en innovatie. Royal Caribbean staat synoniem voor avontuur en de voorzieningen op dit schip zullen onze gasten blijven uitdagen en de verwachtingen van hun cruise-ervaring overtreffen’. In april 2016 staat de oplevering van het derde cruiseschip uit de Quantum-klasse, Ovation of the Seas, gepland. Ook dit schip wordt, net als haar zusterschepen, gebouwd door Meyer Werft in Papenburg.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger