Cruisereiziger
Uncategorized

‘Vicky’ van Love Boat vertegenwoordigster Princess Cruises

Jill WhelanActrice Jill Whelan,  die de rol van Vicky speelde in welbekende tv-serie The Love Boat, wordt de “Celebrations Ambassador” (Feest ambassadeur) voor Princess Cruises. Zij draagt de boodschap uit dat bijzondere gelegenheden nog specialer worden als ze gevierd worden op een Princess cruiseschip. Whelan is ondermeer doopmoeder van drie Princess schepen –  Dawn Princess, Caribbean Princess en recent de Regal Princess –.  Ze trouwde zelfs aan boord van de Caribbean Princess en reed vorig jaar mee met de beroemde Rose Parade op een corso wagen van Princess met andere Love Boat acteurs. 

Als Celebrations Ambassador zal ze Princess vertegenwoordigen bij verschillende reis en lifestyle shows, zal ze te zien zijn in een aantal speciale video’s en is ze zo nu en dan aan boord van een aantal Princess schepen om gasten te verrassen die een speciale gelegenheid vieren.  Als onderdeel van het Celebrations programma, heeft de rederij pakketten samengesteld zoals voor verjaardagen, bruiloften, verlovingen, huwelijksreizen of vernieuwing van de gelofte.

“Tijdens mijn vele reizen met Princess de afgelopen jaren heb ik vele gasten ontmoet die iets specials te vieren hadden. Zo weet ik dat het bijzonder is om dit op zee te vieren. Ik vind het erg leuk om deze nieuwe rol te vervullen voor de rederij”,  zegt Whelan.

Voor meer info over de feestelijke pakketten van Princess Cruises: http://www.princess.com/celebrations.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger