Norwegian Cruise Line verbiedt eten elders te nuttigen

O'Sheehans
O’Sheehans op Norwegian Getaway

Norwegian Cruise Line verbiedt ‘take-away’ voedsel dat van de restaurants en buffetrestaurants kan worden meegenomen naar je hut. Volgens de website Cruisecritic is dit nieuwe beleid recent ingevoerd. De rederij heeft dit gedaan om hygiënische redenen en voor een schone omgeving voor alle gasten. Cruisereizigers wordt verzocht om in de restaurants hun eten te nuttigen. Dit besluit volgt snel op het bericht dat voor een aantal menu-items op de roomservice kaart voortaan betaald moet worden. Norwegian Cruise Line is de enige rederij met dit beleid.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Norwegian Cruise Line verbiedt eten elders te nuttigen

  • 15 mei 2015 om 15:43
    Permalink

    Groot gelijk! Ik liep door de gangen van de hutten op de Norwegian Spirit en Jade, overal dienbladen met voedselresten erop, bah! Eet het lekker gezellig op in de restaurants, een stuk of elf per schip!

Reacties zijn gesloten.