Cruisereiziger
Eten en drinken

Norwegian Cruise Line verbiedt eten elders te nuttigen

O'Sheehans
O’Sheehans op Norwegian Getaway

Norwegian Cruise Line verbiedt ‘take-away’ voedsel dat van de restaurants en buffetrestaurants kan worden meegenomen naar je hut. Volgens de website Cruisecritic is dit nieuwe beleid recent ingevoerd. De rederij heeft dit gedaan om hygiënische redenen en voor een schone omgeving voor alle gasten. Cruisereizigers wordt verzocht om in de restaurants hun eten te nuttigen. Dit besluit volgt snel op het bericht dat voor een aantal menu-items op de roomservice kaart voortaan betaald moet worden. Norwegian Cruise Line is de enige rederij met dit beleid.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Norwegian Cruise Line verbiedt eten elders te nuttigen

  • Groot gelijk! Ik liep door de gangen van de hutten op de Norwegian Spirit en Jade, overal dienbladen met voedselresten erop, bah! Eet het lekker gezellig op in de restaurants, een stuk of elf per schip!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger