Cruisereiziger
BestemmingenBouwNieuwe cruiseschepen

Nieuwe schip Princess Cruises krijgt thuisbasis in China

Regal Princess
Zusterschip Regal Princess

Moederorganisatie Carnival Corporation van Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat hun in aanbouw zijnde nieuwbouw schip, het eerste jaar haar thuisbasis gaat krijgen in China. Vanuit Shanghai zal het schip na de oplevering, halverwege 2017, cruises gaan maken. De routes zijn nog niet bekend. Het nieuwe schip (2600 passagiers) is gebaseerd op het design van de Royal en de Regal Princess maar zal wel een aantal aanpassingen krijgen voor de Chinese passagiers.

De Sapphire Princess heeft een zeer succesvol jaar achter de rug vanuit Shanghai. Het schip keert terug voor het tweede seizoen in China vanaf 4 juni tot en met oktober 2015.

Het nieuwe schip zal net als haar zusterschepen een prachtig atrium krijgen, een SeaWalk – de glazen brug – , een Princess Watercolour Fantasy – een fontein en muziek show ineen –  en het bekende Movies Under the Stars – een enorm filmscherm. Daarnaast borduurt Princess Cruises verder aan de Princess Class experience waarbij gasten deelnemen aan een cultureel – en entertainment programma met bijvoorbeeld een traditionele Engelse afternoon Tea, dineren op het balkon en ballroom dansen.

Andere rederijen richten zich inmiddels ook meer op China. Costa Cruises heeft in 2016 vier schepen in China. Royal Caribbean gaat met Quantum of the Seas vanuit China varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger