Norwegian Cruise Line voert toeslag in voor bepaalde roomservice gerechten

Norwegian GemNorwegian Cruise Line heeft besloten om de nieuwe room service toeslag a $7,95 in te voeren. Na een proefperiode afgelopen tijd wordt de toeslag per 1 mei al ingevoerd. De toeslag is alleen voor extra (warme) menu-items van een uitgebreide kaart. Het nieuwe menu heeft meer ontbijt-items en meer 24 uurs beschikbare gerechten. Voor het ontbijt en koffie van de ‘gewone menu kaart’ hoeft niets extra’s te worden bijbetaald. Ook gasten van The Haven en suites hoeven de extra toeslag niet te betalen.

Ook Carnival Cruise Lines startte een maand geleden een proef met extra roomservice gerechten. Zij hebben nog geen besluit genomen.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.