Cruisereiziger
Eten en drinkenRoomservice

Norwegian Cruise Line voert toeslag in voor bepaalde roomservice gerechten

Norwegian GemNorwegian Cruise Line heeft besloten om de nieuwe room service toeslag a $7,95 in te voeren. Na een proefperiode afgelopen tijd wordt de toeslag per 1 mei al ingevoerd. De toeslag is alleen voor extra (warme) menu-items van een uitgebreide kaart. Het nieuwe menu heeft meer ontbijt-items en meer 24 uurs beschikbare gerechten. Voor het ontbijt en koffie van de ‘gewone menu kaart’ hoeft niets extra’s te worden bijbetaald. Ook gasten van The Haven en suites hoeven de extra toeslag niet te betalen.

Ook Carnival Cruise Lines startte een maand geleden een proef met extra roomservice gerechten. Zij hebben nog geen besluit genomen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)