Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijzigingVeiligheid

Cruisemaatschappijen annuleren stops aan onrustig Puerto Vallarta

Celebrity Infinity
Celebrity Infinity

Diverse cruisemaatschappijen hebben besloten om deze week Puerto Vallarta in Mexico te mijden vanwege het recente gewapende geweld in de regio tussen criminele bendes en lokale autoriteiten. Royal Caribbean Cruises Ltd. heeft de stops van haar cruiseschepen Jewel of the Seas en Celebrity Infinity respectievelijk vandaag en zondag geannuleerd. Ook Disney Cruise Line koos ervoor om vandaag de Disney Wonder niet aan te meren in de Zuid-Amerikaanse stad. In plaats daarvan bleef het een dag op zee. De Carnival Miracle van Carnival Cruise Lines deed vandaag wel Puerto Vallarta aan, maar zegde vanwege veiligheidsredenen de excursies buiten het toeristische centrum af. Alle rederijen hebben aangegeven de situatie in en nabij Puerto Vallarta nauwlettend in de gaten te houden in verband met toekomstige stops.

Bron: CruiseCritic

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger