Cruisereiziger
Excursies

Nieuwe zodiac- en kano-excursies bij Seabourn

Seabourn QuestCruisemaatschappij Seabourn lanceert onder de naam ‘Ventures by Seabourn’ nieuwe excursies met zodiacs en kano’s die direct vanaf een uitklapbaar platform achter het schip starten. De optionele excursies worden begeleid door ervaren expeditieteams met wetenschappers, geleerden en natuurkundigen. Door middel van de wendbare bootjes kunnen bestemmingen van dichtbij worden bezichtigd wat voorheen niet mogelijk was. De excursies sluiten aan bij de culturele lezingen die aan boord worden gehouden. Het nieuwe excursieprogramma start deze zomer tijdens 3 14- en 23-daagse cruises van de Seabourn Quest in Noord-Europa. Alle cruises (vertrek op 13 juni, 11 juli en 8 augustus) starten vanuit Kopenhagen. De rederij is van plan om ‘Ventures by Seabourn’ in de toekomst op al de schepen in haar vloot aan te bieden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger