Nieuwe zodiac- en kano-excursies bij Seabourn

Seabourn QuestCruisemaatschappij Seabourn lanceert onder de naam ‘Ventures by Seabourn’ nieuwe excursies met zodiacs en kano’s die direct vanaf een uitklapbaar platform achter het schip starten. De optionele excursies worden begeleid door ervaren expeditieteams met wetenschappers, geleerden en natuurkundigen. Door middel van de wendbare bootjes kunnen bestemmingen van dichtbij worden bezichtigd wat voorheen niet mogelijk was. De excursies sluiten aan bij de culturele lezingen die aan boord worden gehouden. Het nieuwe excursieprogramma start deze zomer tijdens 3 14- en 23-daagse cruises van de Seabourn Quest in Noord-Europa. Alle cruises (vertrek op 13 juni, 11 juli en 8 augustus) starten vanuit Kopenhagen. De rederij is van plan om ‘Ventures by Seabourn’ in de toekomst op al de schepen in haar vloot aan te bieden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.