Mein Schiff 1 en 2 gaan over naar Thomson Cruises

Mein Schiff 2
Mein Schiff 2

De cruiseschepen Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2 zullen in de komende jaren overgaan van TUI Cruises naar Thomson Cruises. Dat heeft moedermaatschappij TUI-groep bekendgemaakt bij de presentatie van haar halfjaarcijfers. De overgang heeft als doel om de modernisering van de Britse cruiseactiviteiten voort te zetten. De vloot van de Britse cruiserederij wordt volgend jaar ook al uitgebreid met de huidige Splendour of the Seas die de Island Escape gaat vervangen.

Uit de gepubliceerde cijfers blijkt verder dat de cruisetak van de TUI-groep het goed doet. Het levert een significante bijdrage in de winst o.a. door de introductie van het cruiseschip Mein Schiff 3 en verbeterde prestaties van de vloot van Hapag-Lloyd Cruises (Europa, Europa 2, Hanseatic en Bremen). De verwachting is dat deze positieve lijn wordt voortgezet o.a. door de komst van Mein Schiff 4 komende zomer.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​