Extra Disney riviercruises in 2016 met AmaWaterways

Eerder maakte Disney bekend dat ze in 2016  een aantal riviercruises in samenwerking met AmaWaterways zouden organiseren. Wegens grote belangstelling worden twee extra cruises toegevoegd aan het huidige programma. De familie riviercruises vonden al vijfmaal plaats, vier in de zomer en een rond de kerst , op de Donau. Na de vier cruises in juli wordt een nieuwe cruise van 8 dagen toegevoegd in augustus op de Donau. Naast de huidige kerstcruise wordt voorafgaand nog een adventscruise toegevoegd.

De cruises duren 1 week en starten op 7, 14, 21, 28 juli en 4 augustus  &  15 en 22 december 2016. Niet Disney Cruise Line organiseert deze speciale cruises maar Adventures by Disney. AmaWaterways laat in de tussentijd het nog te bouwen schip AmaViola speciaal inrichten voor families. Er komen hutten geschikt voor families met vijf personen en hutten die met elkaar verbonden zijn met een tussendeur.

Het entertainment is uiteraard geënt op families. Gemiddeld worden er vijf verschillende activiteiten per dag georganiseerd met geselecteerde “Adventure” gidsen. Deze gidsen zijn Engelstalig en deels afkomstig uit Amerika en deels lokale gidsen. Je vindt op de schepen overigens geen Disney figuren voor meet&greet uurtjes zoals bij de Disney parken en Disney Cruise Line.

De all inclusive cruises starten in Vilshofen in Duitsland en eindigen in Budapest en vice versa. Op de route worden onder andere Wenen en Passau bezocht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.