Cruisereiziger

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line

De Amerikaanse rederij Disney Cruise Line is voor families één van de populairste cruisemaatschappijen. Cruises zijn een ware belevenis en onvergetelijk voor de hele familie bij Disney Cruise Line!

Aan boord is een droom 

De schepen zijn elegant in de sfeer van de jaren 20 en tegelijkertijd zeer familievriendelijke schepen. Overal op de cruiseschepen zijn er knipogen naar Disney figuren. Disney heeft een uniek concept voor het dineren bedacht. Alle cruisepassagiers eten op roulatiebasis in de verschillende restaurants. Daarbij verhuizen de obers mee met de families zodat je iedere avond toch dezelfde gezichten ziet.  Drankjes (frisdrank, koffie en thee) zijn gratis tijdens de diners en de gehele dag verkrijgbaar nabij het buffetrestaurant. Ook roomservice is gratis.

Top entertaiment

Het entertainment en de excursies bevinden zich aan de top. De shows in het Theater worden aangevuld met de Disney figuren. De kinderen hebben uiteraard veel ruimte op het schip en worden zeer professioneel bezig gehouden. Zo zijn er voor baby’s vanaf 6 maanden een creche, en voor kinderen vanaf 3 jaar veel kinder, jeugd en jongerenclubs. Charactermeetings gebeuren op het hele schip gepland en ongepland. Voor volwassenen zijn er echter ook ruimtes die alleen voor hen bestemd zijn en waar kinderen niet mogen komen. Opvallend is dat de schepen geen bibliotheken of casino’s bevatten. Wel een bioscoop waar veel Disney films te zien zijn.

 

 

Familievriendelijke hutten

De hutten zijn groter dan gemiddeld en uiteraard ook familievriendelijk; twee badkamers om elkaar niet in de weg te zitten en gordijnen om de kamer in twee gedeelten te verdelen. Veel families houden om deze redenen van deze (wel prijzige) cruisemaatschappij.

Lees wat Miriam en Marco hebben beleefd op de Disney Magic: Foto album – Blogserie en Cruise reportage,

Op onze twee cruises met Disney hebben wij als gezin de tijd van ons leven gehad. Vooral de kindvriendelijke restaurants stelden ons zeer gerust! De obers en menu’s zijn helemaal ingesteld op families met kinderen. Kleurplaten, kleurtjes en entertainment tijdens het diner maken van het diner een belevenis! Het enige nadeel is de prijs van een Disney cruise, die is behoorlijk aan de hoge kant. – Miriam

De vloot van Disney bestaat uit:

 

 

Cruises van Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Het laatste nieuws over Disney Cruise line