Cruisereiziger
Fooien

Ook Celebrity Cruises verhoogt fooien

Celebrity Infinity_18In navolging van Royal Caribbean International verhoogt ook Celebrity Cruises, dat dezelfde moedermaatschappij Royal Caribbean Ltd.  heeft, haar fooien. Vanaf 1 juli 2015 betalen passagiers in standaard accomodaties 12,95 per persoon per nacht in plaats van 12 dollar. Dat is een stijging van bijna 8%. De bijdrage voor Concierge- en Aqua Class hutten gaan van 12,50 dollar naar 13,45 dollar. Suite-gasten betalen voortaan 16,45 dollar. Dat was 15,50 dollar. Passagiers die voor 1 juni de fooien vooruit hebben betaald zien het oorspronkelijke tarief terug op hun boordrekening. Cruisepassagiers hebben de mogelijkheid het fooienbedrag aan boord naar eigen wens aan te passen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!