Crew pas voor personeelsleden cruiseschepen in Amsterdam

PTA crew pasPersoneelsleden van de vele cruiseschepen die de cruiseterminal van Amsterdam (PTA) aandoen, kunnen een crew kortingspas ontvangen. Daarbij krijgen ze bij aangesloten winkels en restaurants korting. Dezewinkels en restaurants die meedoen aan het kortingsprogramma liggen allemaal in het Zeedijk-gebied, allemaal gelegen op maximaal 15 minuten afstand van de terminal. De kortingskaarten zijn verkrijgbaar in de crew-lounge. Gisteren werd de eerste crewpas uitgereikt aan Janny Alberts (directeur NV Zeedijk) en René Kouwenberg (directeur PTA).

De crewpas volgt na de opening van de crew lounge vorig jaar in het gebouw van PTA. Daar kan de crew onder andere gratis gebruik maken van Wifi.

Het komende cruiseseizoen hebben de deelnemende winkeliers enkele speciale acties. Deze worden eveneens in de crew-lounge gepromoot.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​