CLIA stelt Ostebo aan als president en CEO

Thomas Ostebo
Thomas Ostebo

Thomas Ostebo wordt de nieuwe president en CEO van de CLIA (Cruise Lines International Association). Dat heeft de belangvereniging van cruiserederijen woensdag bekendgemaakt. Ostebo start op 6 juli 2015 zijn werkzaamheden. Hij is de opvolger van Christine Duffy die op 31 januari 2015 haar functie neerlegde om president te worden bij de rederij Carnival Cruise Lines.

Ostebo heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van grote, geavanceerde organisaties. Hij komt over van de Amerikaanse kustwacht, waar hij de afgelopen jaren diverse hoge functies bekleedde. Vanuit Washington D.C. zal hij, tezamen met de 15 dependances wereldwijd, waaronder CLIA Nederland, gaan werken aan verdere professionalisering ten behoeve van haar leden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​