Cruisereiziger
Benoemingen

CLIA stelt Ostebo aan als president en CEO

Thomas Ostebo
Thomas Ostebo

Thomas Ostebo wordt de nieuwe president en CEO van de CLIA (Cruise Lines International Association). Dat heeft de belangvereniging van cruiserederijen woensdag bekendgemaakt. Ostebo start op 6 juli 2015 zijn werkzaamheden. Hij is de opvolger van Christine Duffy die op 31 januari 2015 haar functie neerlegde om president te worden bij de rederij Carnival Cruise Lines.

Ostebo heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van grote, geavanceerde organisaties. Hij komt over van de Amerikaanse kustwacht, waar hij de afgelopen jaren diverse hoge functies bekleedde. Vanuit Washington D.C. zal hij, tezamen met de 15 dependances wereldwijd, waaronder CLIA Nederland, gaan werken aan verdere professionalisering ten behoeve van haar leden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger