Cruisereiziger
Ongeval

Brand op in aanbouw zijnde Norwegian Escape in Meyer Werft

norwegian escapeGisteravond heeft op de in aan bouw zijnde Norwegian Escape een kleine brand gewoed. Het cruiseschip wordt momenteel gebouwd op de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Er waren geen gewonden en er is weinig schade aan het schip. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk. Het vuur kon gemakkelijk door de bedrijfsbrandweer van de werf zelf geblust worden. Voor de zekerheid alarmeerden ze ook de brandweer van Papenburg.

De Meyer Werft maakte bekend dat de levering van het schip niet vertraagd is door de kleine brand. Het uitdokken en de Eemstocht van het Breakaway-Plus-Klasse schip worden in oktober 2015 verwacht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger