Brand op in aanbouw zijnde Norwegian Escape in Meyer Werft

norwegian escapeGisteravond heeft op de in aan bouw zijnde Norwegian Escape een kleine brand gewoed. Het cruiseschip wordt momenteel gebouwd op de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland. Er waren geen gewonden en er is weinig schade aan het schip. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk. Het vuur kon gemakkelijk door de bedrijfsbrandweer van de werf zelf geblust worden. Voor de zekerheid alarmeerden ze ook de brandweer van Papenburg.

De Meyer Werft maakte bekend dat de levering van het schip niet vertraagd is door de kleine brand. Het uitdokken en de Eemstocht van het Breakaway-Plus-Klasse schip worden in oktober 2015 verwacht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.