Crew pas voor personeelsleden cruiseschepen in Amsterdam

PTA crew pasPersoneelsleden van de vele cruiseschepen die de cruiseterminal van Amsterdam (PTA) aandoen, kunnen een crew kortingspas ontvangen. Daarbij krijgen ze bij aangesloten winkels en restaurants korting. Dezewinkels en restaurants die meedoen aan het kortingsprogramma liggen allemaal in het Zeedijk-gebied, allemaal gelegen op maximaal 15 minuten afstand van de terminal. De kortingskaarten zijn verkrijgbaar in de crew-lounge. Gisteren werd de eerste crewpas uitgereikt aan Janny Alberts (directeur NV Zeedijk) en René Kouwenberg (directeur PTA).

De crewpas volgt na de opening van de crew lounge vorig jaar in het gebouw van PTA. Daar kan de crew onder andere gratis gebruik maken van Wifi.

Het komende cruiseseizoen hebben de deelnemende winkeliers enkele speciale acties. Deze worden eveneens in de crew-lounge gepromoot.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)