Familie fun op de nieuwe Carnival Vista

Carnival heeft vandaag meer details bekend gemaakt van haar gloednieuwe schip Carnival Vista, dat in mei 2016 wordt opgeleverd. Onder het motto Fun For All, All for fun, biedt de Carnival Vista voor familieleden van alle leeftijden veel plezier met unieke attracties.

“Carnival is de nummer één cruisemaatschappij voor families. Meer dan 700.000 kinderen cruisen jaarlijks met ons en de Carnival Vista borduurt hierop voort door ongelooflijke buitenattracties te bieden en spannende binnenruimtes die speciaal zijn ontworpen voor families,” aldus Christine Duffy, Carnival Cruise Lines directeur.

Carnival Vista 002Buitenactiviteiten

Carnival Vista brengt het cruisen naar nieuwe hoogten, allereerst met de Sky Ride. Een soort monorail baan waar durfals op een hangende fiets een 240 meter lang parcours afleggen met een fantastisch uitzicht op zee. Daarnaast is er een groot sportdek met allerlei sporten die beoefend kunnen worden; een klimparcours, een minigolf baan, een nieuw Clubhouse waar je mini-bowling vindt, pingpong, videogames en meer.

Wanneer het tijd is om af te koelen kan er verkoeling worden gezocht in het aquapark Waterworks, de grootste in de vloot van Canrival, met een Kaleid-o-Slide dat Carnival’s eerste dichte glijbaan is met een kurkentrekker, kleureffecten en muziek. Daarnaast is er de befaamde Twister glijbaan en de PowerDrencher, een emmer met 1100 liter water die kan kantelen. Voor de allerkleinsten zijn er 30 verschillende waterattracties.

‘s Avonds kan er genoten worden van het allereerste IMAX Theater op zee, met een driedekken hoog scherm waar de laatste films getoond worden, familiefilms, IMAX klassiekers en documentaires. 182 mensen kunnen genieten van dit theater waar bovendien ook het Thrill Theater zich bevindt, met multi-dimensionele effecten zoals echt water en bewegende stoelen.

Familie hutten

Carnival Vista 001Exclusief voor de Carnival Vista is de Family Harbor ontworpen; een ruimte op dek 2 met 96 speciale familiehutten, waaronder familiesuites voor 5 gasten en 2 badkamers.
De hutten hebben kindvriendelijke toiletspulletjes, badjassen en slippers. De Family Harbor lounge is een exclusieve ruimte waar families kunnen relaxen met grote tv’s, spelen en ontbijt, cookies en andere snacks. De familie-concierge helpt bij het aanmelden van de kinderen bij de clubs, het maken van reserveringen voor excursies en allerhande andere vragen. Families in dit gedeelte ontvangen bovendien gratis diners voor kinderen in de specialiteitenrestaurants en een gratis avond in Night Owls, het late avond programma voor kinderen in de kinderclub van 2-11 jaar, Camp Ocean (4000m2).

Camp Ocean biedt voor de kinderen een aantal ruimtes waar ontspand kan worden, en creatievelingen aan de slag kunnen in de Creative Cove. Er zijn bovendien twee buitenspeel gebieden. Eentje voor de allerkleinsten met klautermogelijkheden en ontdekkingsactiviteiten en een NEOS Play Zone waar oudere kinderen uitgedaagd worden.
De tieners hebben een eigen ruimte, Circle C, en Club 02 is de hangout voor de 15-17 jarigen.

In het eerste seizoen blijft de Carnival Vista varen in de Middellandse Zee. Cruises vanaf €1007 (9 dagen) zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)