Windstar Cruises lanceert Star Legend in Civitavecchia

Op Tweede Pinksterdag heeft in Civitavecchia de naamceremonie plaatsgevonden van de Star Legend. De Star Legend is een van de drie cruiseschepen die door Windstar Cruises is overgenomen van Seabourn. De voormalige Seabourn Legend onderging de afgelopen 3 weken een uitgebreide renovatie die in totaal 17 miljoen dollar kostte. De Star Pride en Star Breeze werden reeds eerder aan de vloot toegevoegd. Reisagente Gloria Bohan van Omega World Travel knipte als doopmoeder een blauwe lint door, waardoor een champagnefles tegen de boeg stuksloeg. Nog dezelfde dag startte een 6-daagse inaugurele cruise vanuit de Italiaanse havenstad met stops in Portoferraio, Portofino, Monte Carlo, Sanary-sur-Mer, Sète en eindbestemming Barcelona.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​