Windstar Cruises lanceert Star Legend in Civitavecchia

Op Tweede Pinksterdag heeft in Civitavecchia de naamceremonie plaatsgevonden van de Star Legend. De Star Legend is een van de drie cruiseschepen die door Windstar Cruises is overgenomen van Seabourn. De voormalige Seabourn Legend onderging de afgelopen 3 weken een uitgebreide renovatie die in totaal 17 miljoen dollar kostte. De Star Pride en Star Breeze werden reeds eerder aan de vloot toegevoegd. Reisagente Gloria Bohan van Omega World Travel knipte als doopmoeder een blauwe lint door, waardoor een champagnefles tegen de boeg stuksloeg.

Dezelfde dag startte een 6-daagse inaugurele cruise vanuit de Italiaanse havenstad met stops in Portoferraio, Portofino, Monte Carlo, Sanary-sur-Mer, Sète en eindbestemming Barcelona.

Nieuwsgierig naar Windstar? Kijk eens bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!