Cruisereiziger
OntspanningSpa

Unieke spa op all-suite Seven Seas Explorer

Regent Seven Seas Explorer spa 02Een rijkelijk ingerichte spa gewijd aan ontspanning en persoonlijke verrijking wacht de gasten aan boord van de nieuwste Regent Seven Seas Cruises schip, Seven Seas Explorer. Gelegen op dek vijf, zal de rustgevende, state-of-the-art Canyon Ranch SpaClub gemakkelijk kunnen concurreren met de mooiste kuuroorden aan vaste wal. De spa zal stralen van luxe op het all-suite cruiseschip dat in 2016 het levenslicht ziet. De Canyon Ranch SpaClub zal voor het eerst een selectie van ultra-luxe behandelingen onder de naam Red Flower bieden, die zijn ontwikkeld door Canyon Ranch in samenwerking met lifestyle en beauty-experts. Daarna wordt deze selectie van behandelingen uitgerold over de andere schepen van de vloot van Regent Seven Seas Cruises.

“Met een uitgekiend ontwerp en voorzien van prachtige, one-of-a-kind behandelingen, zal de Canyon Ranch SpaClub onze gasten voorzien van een rustige plek voor persoonlijke verrijking en ontspanning”, zegt Jason Montague, president en chief operating officer voor Regent Seven Seas Cruises. “We bouwen ‘s werelds meest luxueuze schip en wilden een nieuwe standaard voor een elegante spa, de meest luxueuze op zee.”


Regent Seven Seas Explorer spa 01Bij binnenkomst van de Canyon Ranch SpaClub bemerken gasten een overgang naar een spa die uitsluitend gewijd is aan ontspanning en hernieuwing. De cocon bij de ingang diende als inspiratie voor het team van ontwerpers. Deze stond symbool voor de esthetische details, maar ook als metafoor voor de verjonging die gasten ervaren tijdens hun bezoek aan de spa.

Behandelingen voor ultieme ontspanning en hernieuwing
Gasten komen binnen in een ruimte met verwarmde ligstoelen die ergonomisch perfect zijn vormgegeven. In een van de acht volledig ingerichte behandelkamers worden een van de Red Flower behandelingen aangeboden, geïnspireerd door de zeven zeeën van de wereld:

  • Red Flower Naturally Nourishing: een ritueel van de Arctische Zee. Een massage met ingrediënten die rechtstreeks afkomstig zijn van de poolcirkel.
  • Red Flower North Atlantic Journey: een lichaams-exfoliërend ritueel met organisch zeezout geoogst uit de Atlantische Oceaan, verrijkt met zee-algen en aloë vera, en geparfumeerd met IJslandse Moonflower. Het lichaam wordt vervolgens gehuld in een hydraterende wrap van Italiaanse bloedsinaasappel eindigend met een herstellende massage met Franse lavendel.
  • Red Flower Japan: een revitalizerend ritueel van de noordelijke Stille Oceaan met een zesdelige traditionele massage geperfectioneerd in Japan met therapeutische eigenschappen van delicate bloemen en verkwikkende citrus oliën.
  • Red Flower Hammam: een ontgiftend ritueel van de Indische Oceaan. Gasten worden krachtig gescrubd met een mix van koffie, olijfpitten en verse citroenen, en verpakt in een rijke rhassoul klei die diepe onzuiverheden uit het lichaam haalt. Dit wordt gevolgd door een bad met Dode Zee zout en een reiniging met Marokkaanse muntthee. Gasten krijgen tot slot een Turkse massage met olie van kardemom, jasmijn, bergamot, amber en kruidnagel.

Na een luxe behandeling genieten gasten van de Thermal Suite waar onder andere een sauna, een aromatisch stoombad en een ijskamer op hen staat te wachten. De douches bieden vooraf ingestelde menukeuzes aan met verschillende verlichting, waterstralen en geluidseffecten zoals onweer of een waterval. Een deel van de spa, gelegen op een buitendek, heeft een uitnodigend teakhouten dek, gedeeltelijk overdekte lounge stoelen en een infinity-zwembad. Gasten worden getrakteerd op een fantastisch uitzicht als ze genieten van het therapeutische water in het zwembad. Vanuit de spa, voert een wenteltrap de gasten naar een fitnesscentrum op dek zes met een gevarieerd aanbod van apparatuur, spinning, yoga en Pilates.

De eerste reis van de all-suite Seven Seas Explorer is een 15 daagse cruise van Monte Carlo naar Venetië met vertrek op 20 juli 2016. Het schip blijft in het inaugurele seizoen in Europa voordat het in december vanuit Miami cruises gaat maken. Voor meer specifieke route details of voor algemene informatie over Regent Seven Seas Cruises of Seven Seas Explorer:  www.rssc.com en www.sevenseasexplorer.co.uk 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger