Cruisereiziger
Reisbureau

Marcel Veenhuizen nieuwe directeur van Zeetours Cruises

ZeetoursMarcel Veenhuizen start per 29 juni 2015 als directeur van Zeetours Cruises. Hij volgt ad interim directeur Hans Klinge op die als adviseur bij Zeetours Cruises betrokken zal blijven. Marcel heeft diverse leidinggevende functies binnen de reissector vervult zoals directeur Webretail bij Airtrade, manager Travel Services bij Schiphol en COO bij @Leisure. Ook was Marcel senior consultant bij KPMG en uitgever bij Reed Elsevier.

“Met de ruime management en e-commerce ervaring van Marcel binnen- en buiten de reissector en Marcels ondernemende aanpak hebben we de juiste man gevonden om Zeetours Cruises verder uit te bouwen als de meest vooraanstaande cruisereisspecialist in Nederland ” aldus René Klawer CEO van De Reispecialisten Groep.

“Na de laatste jaren als zelfstandig ondernemer voor opdrachtgevers binnen-en buiten de reissector te hebben gewerkt, start ik met groot enthousiasme aan de inspirerende opdracht om verdere groei van Zeetours Cruises en Cruisedirect te realiseren. De groeipotentie van de cruisemarkt in Nederland in combinatie met de grote specialistische kennis van het management en de gemotiveerde medewerkers van Zeetours Cruises maken de uitdaging alleen maar mooier ” zegt Marcel Veenhuizen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger