Cruisereiziger
Renovatie

Grondige renovatie cruiseschepen Azamara Club Cruises in 2016

Reimagine AzamaraAzamara Club Cruises heeft aangekondigd dat haar twee cruiseschepen Azamara Journey en Azamara Quest volgend jaar in droogdok grondig zullen worden gerenoveerd. De aanpassingen vinden letterlijk van boeg tot achtersteven plaats. Het nieuwe design is geinspireerd op de bestemmingen, zeeen en stranden die de rederij aandoet, een mix van een eigentijds en traditionele ambiance. De technologie aan boord wordt geupdate (o.a. WIFI over het gehele schip), de suites en hutten krijgen een nieuw jasje en verbeteringen worden doorgevoerd aan de restaurants (o.a. nieuwe Aziatsche eetgelegenheden), spa (een nieuw concept van Steiner), entertainment-gedeeltes en andere openbare ruimtes. De Azamara Journey zal in januari 2016 op de Bahama’s in droogdok gaan, gevolgd door de Azamara Quest in april 2016 in Singapore. Later dit jaar (juli t/m augustus) zal de luxe rederij op haar website meer details bekend maken over de wijzigingen.

Klik hier voor de eerste beelden (via USA Today) hoe de gerenoveerde cruiseschepen eruit moeten gaan zien.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger