Prinses Margriet bij honderdste bezoek MS Rotterdam

MS Rotterdam
MS Rotterdam

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden is zaterdag 4 juli aanwezig bij het honderdste bezoek van het MS Rotterdam aan de haven van Rotterdam. Dat heeft het Koninklijk Huis dinsdag bekendgemaakt. Cruise Port Rotterdam en de Holland America Line vieren de honderdste aanleg van het MS Rotterdam met een feestelijk programma voor hun gasten en relaties. Prinses Margriet heeft het MS Rotterdam in 1997 gedoopt. Het ms Rotterdam is het zesde schip met deze naam in de geschiedenis van de Holland America Line. De Rotterdam I heeft in 1872 zijn eerste reis naar de haven van Rotterdam gemaakt.

Het MS Rotterdam zal op 13 en 27 juni van 07:00-16:00 uur voor respectievelijk de 98e en 99e keer aanmeren bij de cruiseterminal in Rotterdam.

Cruises op het MS Rotterdam zijn onder andere boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “Prinses Margriet bij honderdste bezoek MS Rotterdam

  • 10 juni 2015 om 16:04
    Permalink

    Zou heel leuk zijn ,wij gaan expres lekker vroeg zodat wij het feestje ook meekunnen maken, voor ons de eerste keer cruisen met de Hal en gelijk feest

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.