Te waterlating Harmony of the Seas in St. Nazaire

De bouw van ’s werelds grootste cruiseschip, de Harmony of the Seas van Royal Caribbean, vordert gestaag. Vandaag vond de tewaterlating plaats, waarbij het schip voor het eerst uit het eerste bouwdok ging bij de STX werf in St. Nazaire. In juni 2016 is het schip klaar. Hierbij enkele foto’s:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.