Te waterlating Harmony of the Seas in St. Nazaire

De bouw van ‘s werelds grootste cruiseschip, de Harmony of the Seas van Royal Caribbean, vordert gestaag. Vandaag vond de tewaterlating plaats, waarbij het schip voor het eerst uit het eerste bouwdok ging bij de STX werf in St. Nazaire. In juni 2016 is het schip klaar. Hierbij enkele foto’s:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)